برنامه : قله چین کلاغ 95.7.30
لیدر و راهنما: استاد تاجبخش
سرپرست: همت قلی زاده
عکاس: علیرضا اسماعیلی و محمد جعفری
همنوردان : آقایان تاجبخش، کشانی، قلی زاده، کساییان، زمانی، جعفری، چیت ساز، اسماعیلی و سرکار خانم گچلو
گزارش: علیرضا اسماعیلی
طول کوهپیمایی: 15.73 کیلومتر
مدت کوهپیمایی: 11 ساعت و 47 دقیقه
برای مشاهده جزییات مسیر ثبت شده اینجا را کلیک کنید.
گزارش صعود گروه پرسون
تاریخ: 30 مهرماه 95
مسیر رفت: سعادت آباد، انتهای شهرک مخابرات
مسیر بازگشت: درهی فرحزاد (جادهی قدیم فرحزاد به امامزاده داود)
قلهی چین کلاغ از قلههای البرز جنوبی است که ارتفاع آن از سطح دریا 2820 متر است. این قله از شمال به یونجهزار، از غرب به کوههای امام زاده داود، از شرق به کوههای درکه و از جنوب به منطقه سعادت آباد و فرحزاد محدود میشود.
صعود به قلهی چینکلاغ از مسیرهای زیر امکان پذیر است:
1. سعادت آباد - انتهای شهرک مخابرات.
2. میدان درکه - خیابان احمدپور - سه راه معدن - مسیر دره معدن.
3. میدان درکه - مسیر اصلی پلنگ چال - مسیر فرعی دره و جنگل کارا.
مثل هر هفته آن روز هم صبح زود ساعت 5 صبح، به همراه دوست عزیزم پیمان در اتوبان نواب، زیر پل مرتضوی منتظر رسیدن مینیبوس هستیم. با آمدن مینیبوس سوار میشویم و چند نفر از دوستان دیگر نیز در میانهی راه به گروه ملحق میشوند.
ساعت 5.50 صبح به انتهای شهرک مخابرات در سعادت آباد میرسیم و مسیر کوهپیمایی خود را آغاز میکنیم. با شروع مسیر نرم افزار View Ranger را بر روی موبایلم اجرا و مسیر را بوسیلهی GPS ثبت میکنم.
پس از یک ساعت پیادهروی در پاکوب مشخص دره به چشمه میرسیم. چشمهای که درخت تنومندی چند صد ساله ای در کنار آن قد برافراشته است.
کمی آن طرفتر از چشمه اتراق میکنیم و نیم ساعتی را به صبحانه اختصاص میدهیم و پس از آن به مسیر ادامه میدهیم. این بار از بیراهه ای در غرب چشمه که با شیبی نه چندان ملایم ما را به روی یال می رساند.
در مسیر به گلهای از گوسفندان برخورد میکنیم که طبق گفتهی چوپان گله شش ماه است که خانه نرفته و شب و روز را در کوه بهسر میبرد. برای دقایقی آرزو میکنم که ای کاش جای او بودم.
ساعت از 9 گذشته است که بر روی یال اصلی چین کلاغ قرار میگیریم و پس از یک پیادهروی نیم ساعته در ساعت 10 صبح بر روی قله قرار میگیریم. با اینکه ارتفاع این قله کمتر از سه هزار متر است اما زیبایی و اشراف آن به منطقه و کوههای اطراف وصف نشدنی است.
بعد از چند دقیقه استراحت و ثبت عکسهای یادگاری به سمت گردنه کارا و سپس درهی فرحزاد حرکت میکنیم و به باغهای گردو میرسیم.
با اینکه برداشت گردوها تمام شده اما سهم رهگذران و کوهنوردانی که از این مسیر عبور میکنند در بین برگهای پاییزی محفوظ مانده است. با کنار زدن برگها گردوهایی که خود را پنهان کردهاند نمایان میشوند. بعضی از درختان هم نیاز به «پسچین» دارند. بالا میروم و با کمک دوستان یکی دو تا از این درختان را «پسچین» میکنیم.
بعد از برنامهی مفرح جمعآوری گردو، مسیر را در درهی فرحزاد ادامه می دهیم.
به قهوهخانه متروکهای میرسیم ( یونجه زار ) و کمی جلوتر از آن در کنار رودخانه بساط ناهار را به پا میکنیم. ناهار میخوریم و استراحت میکنیم. به لطف آقا همت هم از چای آتشی بهرهمند میشویم. این قهوه خانه در مسیر جاده ای قرار دارد که به جاده ی قدیم امام زاده داود معروف است.
بعد از استراحت به سمت محله فرحزاد به راه میفتیم و با مینیبوس به خانه بر میگردیم.
مسیر ثبت شده توسط نرم افزار View Ranger:
ا